מילון אונליין

  חיפוש ברשת      מילון      חיפוש בפורום

 

dashi – מילון אנגלי-עברי

Babylon English-Hebrewהורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
dashi
(ש"ע) (יפני) דאשי, מרק בשר או ציר (עשוי מדגים או מאצות)

Wikipedia ויקיפדיה העברית - האנציקלופדיה החופשיתהורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
דאשי

דּ‏ָ‏אשִייפנית: 出汁, だし) הוא סוג של מרק המשמש כבסיס לרטבים ומרקים אחרים במטבח היפני. הדאשי אחראי על הטעם האותנטי הבסיסי של מגוון מאכלים יפניים, ביניהם מרקי מיסו למיניהם, מרקי ציר צלולים, ציר אטריות יפניות ועוד נוזלים הדורשים בישול איטי על סף רתיחה.

להמשך המאמר ראה Wikipedia.org...


© מאמר זה משתמש בתוכן מ-ויקיפדיה® וכפוף לרשיון לשימוש חופשי במסמכים של גנו GNU Free Documentation License וכפוף לרישיון Creative Commons ייחוס-שיתוף זהה
Gali's Gastronomical Glossaryהורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
Dashi
דאשי - ציר בסיסי למרקים ורטבים יפניים מאצות ים.

dashi – מילון אנגלי-אנגלי

Babylon Englishהורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
dashi
n. (Japanese) broth or soup stock (made from fish or seaweed)

English Wikipedia - The Free Encyclopediaהורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
Dashi
Dashi (, だし) is a class of soup and cooking stock used in Japanese cuisines. Dashi forms the base for miso soup, clear broth, noodle broth, and many kinds of simmering liquid.

See more at Wikipedia.org...


© This article uses material from Wikipedia® and is licensed under the GNU Free Documentation License and under the Creative Commons Attribution-ShareAlike License
Babylon English-Norwegianהורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
dashi
s. dashi, (japansk) buljong eller suppekraft (laget av fisk eller sjøgress)

Babylon English-Danishהורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
dashi
n. (Japansk) dashi, bouillon eller suppe lage (fremstillet af fisk eller tang)





© 2007 מילון G בבילון אונליין - נתמך ע"י מילון בבילון 9