מילון אונליין

  חיפוש ברשת      מילון      חיפוש בפורום

 

remoulade – מילון אנגלי-עברי

German - Hebrewהורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
Remoulade (die)

Gali's Gastronomical Glossaryהורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
Remoulade
רוטב רמולד - על בסיס חרדל ומיונז, עם צלפים, מלפפונים חמוצים, אנשובי, לפעמים חלמונים ועשבי תבלין טריים.

remoulade – מילון אנגלי-אנגלי

English Wikipedia - The Free Encyclopediaהורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
Remoulade
Remoulade or rémoulade is a condiment invented in France that is usually aioli- or mayonnaise-based. Although similar to tartar sauce, it is often more yellowish (or reddish in Louisiana), sometimes flavored with curry, and sometimes contains chopped pickles or piccalilli. It can also contain horseradishpaprikaanchoviescapers and a host of other items. While its original purpose was possibly for serving with meats, it is now more often used as an accompaniment to seafood dishes, especially pan-fried breaded fish fillets (primarily sole and plaice) and seafood cakes (such as crab or salmon cakes).

See more at Wikipedia.org...


© This article uses material from Wikipedia® and is licensed under the GNU Free Documentation License and under the Creative Commons Attribution-ShareAlike License
Babylon German-Englishהורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
Remoulade (die)
nf. remoulade, type of sauce made with mayonnaise capers anchovies and chopped herbs





© 2007 מילון G בבילון אונליין - נתמך ע"י מילון בבילון 9