מילון אונליין

  חיפוש ברשת      מילון      חיפוש בפורום

 

ganache – מילון אנגלי-עברי

Wikipedia ויקיפדיה העברית - האנציקלופדיה החופשיתהורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
גנאש

גַנַאש או הגַאנַאשצרפתית: Ganache - מילולית "טיפש") הוא תערובת של שמנת מתוקה ושוקולד מריר המשמשת לעיטור, למילוי, הקצפה וציפוי מיני מאפה (בעיקר עוגות ועוגיות אך גם למילוי פטיפורים ולהכנת טראפלס). גנאש ניקרא גם: "קרם פריזיאן" (קרם פריזאי), או "קרם שוקולד" .

להמשך המאמר ראה Wikipedia.org...


© מאמר זה משתמש בתוכן מ-ויקיפדיה® וכפוף לרשיון לשימוש חופשי במסמכים של גנו GNU Free Documentation License וכפוף לרישיון Creative Commons ייחוס-שיתוף זהה
Gali's Gastronomical Glossaryהורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
Ganache
גאנאש - השם הכללי למליות לפרלינים, קרי שם כולל לקרם משובח המורכב משוקולד מריר ושמנת מתוקה, ולעיתים גם חמאה


ganache – מילון אנגלי-אנגלי

English Wikipedia - The Free Encyclopediaהורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
Ganache
Ganache (; from the French word for "jowl") is a glazeicing, sauce, or filling for pastries  made from chocolate and cream. Ganache is normally made by heating cream, then pouring it over chopped chocolate of any kind. The mixture is stirred or blended until smooth, with liqueurs or extracts added if desired. Butter is traditionally added to give the ganache a shiny appearance and smooth texture.

See more at Wikipedia.org...


© This article uses material from Wikipedia® and is licensed under the GNU Free Documentation License and under the Creative Commons Attribution-ShareAlike License




© 2007 מילון G בבילון אונליין - נתמך ע"י מילון בבילון 9