חיפוש ברשת
מילון
חיפוש בפורום
tsukemono – מילון אנגלי-עברי
Gali's Gastronomical Glossary
הורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
Tsukemono
ירקות מוחמצים (יפן)
tsukemono – מילון אנגלי-אנגלי
English Wikipedia - The Free Encyclopedia
הורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
Tsukemono
are Japanese preserved vegetables (usually
pickled
in
salt
,
brine
or a bed of
rice bran
). They are served with
rice
as
okazu
(side dish), with
drinks
as an
otsumami
(snack), as an accompaniment to or garnish for meals, and as a course in the
kaiseki
portion of a
Japanese tea ceremony
.
See more at Wikipedia.org...
© This article uses material from
Wikipedia
®
and is licensed under the
GNU Free Documentation License
and under the
Creative Commons Attribution-ShareAlike License
© 2007
מילון
G בבילון אונליין - נתמך ע"י מילון בבילון 9