מילון אונליין

  חיפוש ברשת      מילון      חיפוש בפורום

 

tsukemono – מילון אנגלי-עברי

Gali's Gastronomical Glossaryהורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
Tsukemono
ירקות מוחמצים (יפן)

tsukemono – מילון אנגלי-אנגלי

English Wikipedia - The Free Encyclopediaהורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
Tsukemono
are Japanese preserved vegetables (usually pickled in saltbrine or a bed of rice bran). They are served with rice as okazu (side dish), with drinks as an otsumami (snack), as an accompaniment to or garnish for meals, and as a course in the kaiseki portion of a Japanese tea ceremony.

See more at Wikipedia.org...


© This article uses material from Wikipedia® and is licensed under the GNU Free Documentation License and under the Creative Commons Attribution-ShareAlike License




© 2007 מילון G בבילון אונליין - נתמך ע"י מילון בבילון 9