מילון אונליין

  חיפוש ברשת      מילון      חיפוש בפורום

 

farro – מילון אנגלי-עברי

Italian - Hebrewהורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
farro

farro – מילון אנגלי-אנגלי

English Wikipedia - The Free Encyclopediaהורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
Farro
Farro is a food composed of the grains of certain wheat species, sold dried and prepared by cooking in water until soft, but still crunchy (many recommend first soaking overnight). It may be eaten plain, though it is often used as an ingredient in dishes such as salads and soups.

See more at Wikipedia.org...


© This article uses material from Wikipedia® and is licensed under the GNU Free Documentation License and under the Creative Commons Attribution-ShareAlike License
Babylon Italian-Englishהורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
farro
nm. spelt, hardy European variety of wheat (Botany)

Glossary of Italian Culinary Termsהורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
Farro
FAR-roh
Also known as emmer wheat, this is an unhybridized grain which belongs to the wheat family, grown for millennia in the Middle East and North Africa. True farro (Triticum dicoccum) is not spelt (Triticum spelta) as is commonly believed: it has two distinctive spikes and a fuller flavor.
For more click here.





© 2007 מילון G בבילון אונליין - נתמך ע"י מילון בבילון 9