מילון אונליין

  חיפוש ברשת      מילון      חיפוש בפורום

 

dextrin – מילון אנגלי-עברי

מילים נרדפות: polyose, polysaccharide
Babylon English-Hebrewהורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
dextrin
(ש"ע) דקסטרין (פחמימה המופקת מעמילן)

dextrin – מילון אנגלי-אנגלי

מילים נרדפות: polyose, polysaccharide
Babylon Englishהורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
dextrin
n. carbohydrate derived from starch

English Wikipedia - The Free Encyclopediaהורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
Dextrin
Dextrins are a group of low-molecular-weight carbohydrates produced by the hydrolysis of starch or glycogen. Dextrins are mixtures of polymers of D-glucose units linked by α-(1→4) or α-(1→6) glycosidic bonds.

See more at Wikipedia.org...


© This article uses material from Wikipedia® and is licensed under the GNU Free Documentation License and under the Creative Commons Attribution-ShareAlike License
Babylon German-Englishהורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
Dextrin (das)
n. dextrin, dextrine, carbohydrate derived from starch

Webster's Revised Unabridged Dictionary (1913)הורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
Dextrin
(n.)
A translucent, gummy, amorphous substance, nearly tasteless and odorless, used as a substitute for gum, for sizing, etc., and obtained from starch by the action of heat, acids, or diastase. It is of somewhat variable composition, containing several carbohydrates which change easily to their respective varieties of sugar. It is so named from its rotating the plane of polarization to the right; -- called also British gum, Alsace gum, gommelin, leiocome, etc. See Achroodextrin, and Erythrodextrin.
  

Webster's Revised Unabridged Dictionary (1913), edited by Noah Porter. About
Free English-Vietnamese Dictionaryהורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
dextrin
dextrin /'dekstrin/
  • danh từ
    • (hoá học) đextrin

    (C) 2007 www.TừĐiểnTiếngViệt.net







    © 2007 מילון G בבילון אונליין - נתמך ע"י מילון בבילון 9