מילון אונליין

  חיפוש ברשת      מילון      חיפוש בפורום

 

loin – מילון אנגלי-עברי

מילים נרדפות: cut of meat, cut, body part
Babylon English-Hebrewהורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
loin
(ש"ע) מותן; בשר-מותן

Gali's Gastronomical Glossaryהורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
loin
בשר מותן, מותן

loin – מילון אנגלי-אנגלי

מילים נרדפות: cut of meat, cut, body part
Babylon Englishהורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
loin
n. part of the body below the ribs and above the hipbones (in humans or quadruped animals); cut of meat from the loin area

English Wikipedia - The Free Encyclopediaהורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
Loin
The loins (or: lumbus) are the sides between the lower ribs and pelvis, and the lower part of the back. It is often used when describing the anatomy of humans and quadrupeds (such as horsespigs or cattle). The anatomical reference also carries over into the description of cuts of meat from some such animals, e.g. tenderloin or sirloin steak.

See more at Wikipedia.org...


© This article uses material from Wikipedia® and is licensed under the GNU Free Documentation License and under the Creative Commons Attribution-ShareAlike License
WordNet 2.0הורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
loin

Noun
1. a cut of meat taken from the side and back of an animal between the ribs and the rump
(hypernym) cut, cut of meat
2. either side of the backbone between the hipbone and the ribs in humans as well as quadrupeds
(synonym) lumbus
(hypernym) body part
(part-holonym) quadruped


Babylon French-Englishהורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
loin
adv. far, distantly; away, far away, long away, too far

Webster's Revised Unabridged Dictionary (1913)הורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
Loin
(n.)
That part of a human being or quadruped, which extends on either side of the spinal column between the hip bone and the false ribs. In human beings the loins are also called the reins. See Illust. of Beef.
  

Webster's Revised Unabridged Dictionary (1913), edited by Noah Porter. About




© 2007 מילון G בבילון אונליין - נתמך ע"י מילון בבילון 9