מילון אונליין

  חיפוש ברשת      מילון      חיפוש בפורום

 

daikon – מילון אנגלי-עברי

מילים נרדפות: radish, radish plant
Babylon English-Hebrewהורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
daikon
(ש"ע) סוג של ירק יפני לבן ארוך ממשפחת הצנוניות

Gali's Gastronomical Glossaryהורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
Daikon
חזרת סינית מתוקה ועסיסית (השורש נראה כגזר לבן שמנמן שלאחר בישול הופך לשקוף ומתוק יותר)

daikon – מילון אנגלי-אנגלי

מילים נרדפות: radish, radish plant
Babylon Englishהורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
daikon
n. long white Japanese vegetable of the radish family (also known as mooli)

English Wikipedia - The Free Encyclopediaהורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
Daikon
Daikon (大根, literally "big root"), also known by many other names depending on context, is a mild-flavored winter radish () usually characterized by fast-growing leaves and a long, white, root. Originally native to Southeast or continental East Asia, daikon is harvested and consumed throughout the region (as well as in South Asia).

See more at Wikipedia.org...


© This article uses material from Wikipedia® and is licensed under the GNU Free Documentation License and under the Creative Commons Attribution-ShareAlike License
WordNet 2.0הורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
daikon

Noun
1. radish of Japan with a long hard durable root eaten raw or cooked
(synonym) Japanese radish, Raphanus sativus longipinnatus
(hypernym) radish plant


Babylon French-Englishהורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
daikon
nm. daikon, ong white Japanese vegetable of the radish family (also known as mooli)

Dictionary Of Cooking And Food Termsהורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
Daikon
A popular Japanese root vegetable, also known as Chinese white radish. Daikon resembles a large, white carrot and has a firm texture that can withstand long cooking. It can be stir-fried, braised, boiled, steamed or served raw (often grated or finely shredded) in salads. It should be firm, heavy and unblemished with solid, smooth skin.





© 2007 מילון G בבילון אונליין - נתמך ע"י מילון בבילון 9