מילון אונליין

  חיפוש ברשת      מילון      חיפוש בפורום

 

Mortadella – מילון אנגלי-עברי

Babylon English-Hebrewהורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
mortadella
(ש"ע) סוג של נקניק איטלקי

Gali's Gastronomical Glossaryהורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
Mortadella
מורטדלה - נקניק איטלקי המורכב מ- 60 אחוזי בשר חזיר רזה ו- 40 אחוזי שומן חזיר


Mortadella – מילון אנגלי-אנגלי

Babylon Englishהורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
mortadella
n. type of Italian sausage

English Wikipedia - The Free Encyclopediaהורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
Mortadella
Mortadella is a large Italian sausage or cold cut (salume ) made of finely hashed or ground, heat-cured pork, which incorporates at least 15% small cubes of pork fat (principally the hard fat from the neck of the pig). Mortadella is a product of BolognaItaly. It is flavoured with spices, including whole or ground black peppermyrtle berries, and pistachios.

See more at Wikipedia.org...


© This article uses material from Wikipedia® and is licensed under the GNU Free Documentation License and under the Creative Commons Attribution-ShareAlike License
Babylon Italian-Englishהורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
mortadella
nf. mortadella

Glossary of Italian Culinary Termsהורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
Mortadella
more-tah-DEHL-lah
The name of this Italian classic finds its roots in the Latin farcimen murtatum or myrtatum, indicating a forcemeat seasoned with myrtle. Mortadella has its origins in the Emilian city of Bologna (from which the American baloney was derived), although today it is also produced in the nearby cities of Modena and Reggio, and in the regions of Lombardy, Veneto, and Piedmont. Authentic Italian mortadella has recently become available on the American market after decades of ban from import.
For more click here.

Babylon English-Norwegianהורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
mortadella
s. mortadella, type italiensk pølse





© 2007 מילון G בבילון אונליין - נתמך ע"י מילון בבילון 9