מילון אונליין

  חיפוש ברשת      מילון      חיפוש בפורום

 

Deep-frying – מילון אנגלי-עברי

Wikipedia ויקיפדיה העברית - האנציקלופדיה החופשיתהורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
טיגון בשמן עמוק

טיגון בשמן עמוק (או טיגון עמוק) הוא שיטה להכנת מזון שבה המזון שקוע בכמות גדולה של שמן או שומן רותח. הטמפרטורה הגבוהה שבה מטוגן המזון בשיטה זו (כ-180 - 190 מעלות צלזיוס - מעט פחות מטמפרטורת הרתיחה של השמן) מכתיבה בדרך כלל זמן הכנה קצר. מכיוון שבשיטה זו אין נעזרים במים, היא מסווגת כ"שיטת בישול יבשה".

להמשך המאמר ראה Wikipedia.org...


© מאמר זה משתמש בתוכן מ-ויקיפדיה® וכפוף לרשיון לשימוש חופשי במסמכים של גנו GNU Free Documentation License וכפוף לרישיון Creative Commons ייחוס-שיתוף זהה

Deep-frying – מילון אנגלי-אנגלי

English Wikipedia - The Free Encyclopediaהורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
Deep frying
Deep frying (also referred to as deep fat frying) is a cooking method in which food is submerged in hot fat, most commonly oil. Normally, a deep fryer or chip pan is used for this; industrially, a pressure fryer or vacuum fryer may be used. Deep frying may also be performed using oil that is heated in a pot. Deep frying is classified as a dry heat cooking method because no water is used. Typically, deep frying cooks foods quickly: all sides of a food are cooked simultaneously as oil has a high rate of heat conduction.

See more at Wikipedia.org...


© This article uses material from Wikipedia® and is licensed under the GNU Free Documentation License and under the Creative Commons Attribution-ShareAlike License
WordNet 2.0הורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
deep-fry

Verb
1. cook by immersing in fat; "french-fry the potatoes"
(synonym) french-fry
(hypernym) fry
(classification) cooking, cookery, preparation


Dizionario inglese-italiano 1.0.012הורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
DEEP-FRYING
FRIGGENDO IN OLIO ABBONDANTE. FRIGGENDO IN STRUTTO ABBONDANTE





© 2007 מילון G בבילון אונליין - נתמך ע"י מילון בבילון 9