מילון אונליין

  חיפוש ברשת      מילון      חיפוש בפורום

 

芝士 – מילון עברי-אנגלי

לצערנו, לא נמצאו תוצאות באנגלית עבור "芝士"
Wikipedia 维基中文 免费百科全书הורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
乾酪
-{A|zh-hans:干酪;zh-hant:乾酪}-有很多別名,又名-{奶酪}--{乳酪}-,或從英語(cheese)直譯作-{芝士}--{起士}--{起司}-,是一種用奶放酸之后增加或细菌制作的食品。奶酪通常是以牛奶为原料制作的,但是也有山羊绵羊水牛奶做的奶酪。细菌减少酸碱度,又加入独特的味道。大多奶酪呈乳白色到金黄色。传统的干酪含有丰富的蛋白质脂肪,维生素A,。现代也有用脱脂牛奶作的低脂肪干酪。

访问 Wikipedia.org... 网页


本文章的材料选自维基百科(R), 并有 GNU 免费文件许

芝士 – מילון עברי-עברי

לצערנו, לא נמצאו תוצאות בעברית עבור "芝士"
Wikipedia 维基中文 免费百科全书הורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
乾酪
-{A|zh-hans:干酪;zh-hant:乾酪}-有很多別名,又名-{奶酪}--{乳酪}-,或從英語(cheese)直譯作-{芝士}--{起士}--{起司}-,是一種用奶放酸之后增加或细菌制作的食品。奶酪通常是以牛奶为原料制作的,但是也有山羊绵羊水牛奶做的奶酪。细菌减少酸碱度,又加入独特的味道。大多奶酪呈乳白色到金黄色。传统的干酪含有丰富的蛋白质脂肪,维生素A,。现代也有用脱脂牛奶作的低脂肪干酪。

访问 Wikipedia.org... 网页


本文章的材料选自维基百科(R), 并有 GNU 免费文件许




© 2007 מילון G בבילון אונליין - נתמך ע"י מילון בבילון 9