חיפוש ברשת
מילון
חיפוש בפורום
芝士 – מילון עברי-אנגלי
לצערנו, לא נמצאו תוצאות באנגלית עבור "芝士"
Wikipedia 维基中文 免费百科全书
הורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
乾酪
-{A|zh-hans:干酪;zh-hant:乾酪}-
有很多別名,又名
-{奶酪}-
或
-{乳酪}-
,或從
英語
(cheese)直譯作
-{芝士}-
、
-{起士}-
或
-{起司}-
,是一種用奶放酸之后增加或
细菌
制作的食品。奶酪通常是以
牛奶
为原料制作的,但是也有
山羊
,
绵羊
或
水牛
奶做的奶酪。细菌减少酸碱度,又加入独特的味道。大多奶酪呈乳白色到金黄色。传统的干酪含有丰富的
蛋白质
和
脂肪
,维生素A,
钙
和
磷
。现代也有用
脱脂牛奶
作的低脂肪干酪。
访问 Wikipedia.org... 网页
本文章的材料选自
维基百科
(R)
, 并有
GNU 免费文件许
芝士 – מילון עברי-עברי
לצערנו, לא נמצאו תוצאות בעברית עבור "芝士"
Wikipedia 维基中文 免费百科全书
הורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
乾酪
-{A|zh-hans:干酪;zh-hant:乾酪}-
有很多別名,又名
-{奶酪}-
或
-{乳酪}-
,或從
英語
(cheese)直譯作
-{芝士}-
、
-{起士}-
或
-{起司}-
,是一種用奶放酸之后增加或
细菌
制作的食品。奶酪通常是以
牛奶
为原料制作的,但是也有
山羊
,
绵羊
或
水牛
奶做的奶酪。细菌减少酸碱度,又加入独特的味道。大多奶酪呈乳白色到金黄色。传统的干酪含有丰富的
蛋白质
和
脂肪
,维生素A,
钙
和
磷
。现代也有用
脱脂牛奶
作的低脂肪干酪。
访问 Wikipedia.org... 网页
本文章的材料选自
维基百科
(R)
, 并有
GNU 免费文件许
© 2007
מילון
G בבילון אונליין - נתמך ע"י מילון בבילון 9