טארט (Tart) הוא מאפה מתוק או מלוח שדומה לפאי, אבל שונה ממנו בכך שהחלק העליון פתוח ולא מכוסה בבצק. בסיס הטארט יכול להיות מבצק פריך (כמו "פאי תאנים") או מבצק עלים (כמו טארט טאטן). טארטים קטנים המוגשים כעוגות אישיות נקראים "טארטלטים".
טארט (Tart) הוא מאפה מתוק או מלוח שדומה לפאי, אבל שונה ממנו בכך שהחלק העליון פתוח ולא מכוסה בבצק. בסיס הטארט יכול להיות מבצק פריך (כמו "פאי תאנים") או מבצק עלים (כמו טארט טאטן). טארטים קטנים המוגשים כעוגות אישיות נקראים "טארטלטים".