מילון אונליין

  חיפוש ברשת      מילון      חיפוש בפורום

 

quenelle – מילון אנגלי-עברי

Babylon English-Hebrewהורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
quenelle
(ש"ע) סוג כיסן מתובל מבשר או מדג

Gali's Gastronomical Glossaryהורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
Quenelle
כופתאה מעודנת מבושלת, שצורתה אובלית, ממולאת בבשר\דגים\ירקות קצוצים.

quenelle – מילון אנגלי-אנגלי

Babylon Englishהורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
quenelle
n. type of seasoned meat or fish dumpling

English Wikipedia - The Free Encyclopediaהורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
Quenelle
A quenelle is a small or moderate quantity of a mixture of creamed fish or meat, sometimes combined with breadcrumbs, with a light egg binding, usually formed into an egg-like shape, and then cooked. The usual preparation is by poaching. Formerly, quenelles were often used as a garnish in haute cuisine. Today, they are more commonly served as a dish in their own right.

See more at Wikipedia.org...


© This article uses material from Wikipedia® and is licensed under the GNU Free Documentation License and under the Creative Commons Attribution-ShareAlike License
Babylon French-Englishהורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
quenelle
nf. quenelle

Webster's Revised Unabridged Dictionary (1913)הורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
Quenelle
(n.)
A kind of delicate forcemeat, commonly poached and used as a dish by itself or for garnishing.
  

Webster's Revised Unabridged Dictionary (1913), edited by Noah Porter. About
Dictionary Of Cooking And Food Termsהורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
Quenelle
A poached dumpling (oval), usually made of veal or chicken.





© 2007 מילון G בבילון אונליין - נתמך ע"י מילון בבילון 9