מילון אונליין

  חיפוש ברשת      מילון      חיפוש בפורום

 

谷蛋白 – מילון עברי-אנגלי

לצערנו, לא נמצאו תוצאות באנגלית עבור "谷蛋白"
Wikipedia 维基中文 免费百科全书הורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
面筋
-{A|zh-hans:面筋;zh-hant:麵筋}-(Gluten),又称-{A|zh-hans:谷;zh-hant:穀}-朊粉穀蛋白,是由小麦大麦谷物中所提取,主要由谷物中的各种蛋白质组成。在亚洲食品和素食品中,面筋常被用作肉类的替代物。

但有些人也會對其產生過敏反應,所以在美國等地也有出售針對該等人士、不含麵筋的代用食品(例如意大利粉),通常以馬鈴薯稻米等製成。


访问 Wikipedia.org... 网页


本文章的材料选自维基百科(R), 并有 GNU 免费文件许

谷蛋白 – מילון עברי-עברי

לצערנו, לא נמצאו תוצאות בעברית עבור "谷蛋白"
Wikipedia 维基中文 免费百科全书הורד מילון בבילון 9 למחשב שלך
面筋
-{A|zh-hans:面筋;zh-hant:麵筋}-(Gluten),又称-{A|zh-hans:谷;zh-hant:穀}-朊粉穀蛋白,是由小麦大麦谷物中所提取,主要由谷物中的各种蛋白质组成。在亚洲食品和素食品中,面筋常被用作肉类的替代物。

但有些人也會對其產生過敏反應,所以在美國等地也有出售針對該等人士、不含麵筋的代用食品(例如意大利粉),通常以馬鈴薯稻米等製成。


访问 Wikipedia.org... 网页


本文章的材料选自维基百科(R), 并有 GNU 免费文件许




© 2007 מילון G בבילון אונליין - נתמך ע"י מילון בבילון 9