דָּאשִי (ביפנית: 出汁, だし) הוא סוג של מרק המשמש כבסיס לרטבים ומרקים אחרים במטבח היפני. הדאשי אחראי על הטעם האותנטי הבסיסי של מגוון מאכלים יפניים, ביניהם מרקי מיסו למיניהם, מרקי ציר צלולים, ציר אטריות יפניות ועוד נוזלים הדורשים בישול איטי על סף רתיחה.
דָּאשִי (ביפנית: 出汁, だし) הוא סוג של מרק המשמש כבסיס לרטבים ומרקים אחרים במטבח היפני. הדאשי אחראי על הטעם האותנטי הבסיסי של מגוון מאכלים יפניים, ביניהם מרקי מיסו למיניהם, מרקי ציר צלולים, ציר אטריות יפניות ועוד נוזלים הדורשים בישול איטי על סף רתיחה.